Fortsättning följer...

Jag ville bara säga att vi håller på med att skriva den nya novellen. Vi har allting klart för oss vad som ska hända och jag vet att många av er har velat att den nya ska handla om Harry men nu har vi redan börjat skriva på en om Zayn men jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna. ;) Vi kommer inte skriva lika mycket från olika perspektiv utan då mest ifrån huvudrollen Beatrice's (jag vet att namnet suger men förklaring kommer). Håll ut bara så ska vi bara finputsa på första kapitlet (men om jag känner oss rätt är det inte "bara") och publicera det relativt snart iallafall. Tack alla som stannat kvar och alla nya. Ni vet att vi älskar er och era kommentarer. Föresten, om ni har några frågor så kan ni kommentera det här inlägget(eller så har ni inga och det är också helt okej).


lalala

Herregud, känner mig hemsk som har slutat skriva, ärligt talat så hade jag glömt bort novellen då det har varit sommar och sånt, fast just nu så sitter jag hemma lite lagom sjuk och sånt.
Men jag har en bra nyhet! Jag och Astrid ska börja med en ny novell, vi kommer såklart länka den på den här bloggen ;) Om inte vi fortsätter att skriva på den här bloggen...?  Det kommer ta ett liiiiitet tag innan vi börjar med den novellen, för den kommer bli mycket mer genom tänkt än den här! Bra va? Så vi måste snacka lite och bestämma hur vi ska börja osv. Men jag har en fråga till er, vill ni att jag/vi ska skriva klart den här novellen? Isånafall kom med lite ideer till vad vi ska skriva...
Och verkligen FÖÖÖRLÅÅT för att vi inte har skrivit....

RSS 2.0